27 martie 2015

Lovitura de teatru! Laurette s-a impacat cu tatal fetitei sale: "Dormim impreuna"

Invitată la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, Laurette a dezvaluit ca a inceput sa se intalneasca cu tatal fetitei sale, ba chiar a si dormit cu el.

"Categoric este mult mai bine de când a venit Mihai în viaţa noastră, aşa trebuia să fie de la început, dar au fost orgoliile la mijloc. Ne maturizăm şi eu şi el. Am aflat anumite detalii despre el. Mai avea puţin şi se căsătorea şi făcea şi copil. Dar acum s-a despărţit de ea. În momentul în care eşti cu persoana respectivă te cerţi îţi vine să îi dau cu ceva în cap, iar când eşti despărţit parcă te apucă dorul. Cea mai lungă perioadă în care am fost despărţiţi a fost de 8 luni de zile," a declarat Laurette, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.


"Acum e frumos, mai dormim. E bine. Putem să schimbăm subiectul. El se enervează foarte repede, când îmi exprim şi eu punctul de vedere, aruncă cu ceva şi pleacă. Astăzi suntem împreună, mâine nu mai suntem. Uneori dormim împreună, alteori nu. Dormim împreună, dacă putem să rezistăm bine dacă nu, nu. O să plecăm şi într-o vacanţă împreună," a mai spus bruneta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu