20 martie 2015

Loredana Chivu incepe razboiul cu Antena! Blonda sta de 3 luni pe bara, dar nu poate sa-si gaseasca alt job din cauza contractului cu televiziunea! “Seara nu pune capul linistita pe perna! Vrea sa stie ca are salariu lunar”! Acum a apelat la avocati!

Loredana Chivu a trait un soc urias atunci cand a fost data afara de la show-ul nocturn de la Antena 1, unde era asistenta alaturi de Ana Mocanu. Blondina nu se astepta sa fie inlocuita cu Daniela Crudu si sa ramana pe drumuri.

Loredana Chivu sta de trei luni pe bara, desi contractul cu trustul Intact inca mai e valabil si expira abia la finalul anului. Acesta este si motivul pentru care Loredana nu se poata angaja la o alta televiziune. Enervata la culme de situatie, dar si de faptul ca a fost data afara si nu i s-a oferit un alt job in cadrul televiziunii, blondina s-a decis sa apeleze la avocati.
“De trei luni sta pe bara, iar contractul cu Antena expira abia pe 31 decembrie 2015. Cum e posibil sa aiba contract pana la finalul anului si ea sa nu primeasca un alt job in televiziune?! Ea nu ia acum nici un ban de la Antena! Pai, sa moara de foame? Nici nu are voie sa semneze contract cu o alta televiziune sau sa-si gaseasca job la alt post tv. Ea castiga bani din alte contracte, merge la cluburi, intretine atmosfera, face sedinte foto pentru diferite firme de haine, saloane de infrumusetare. Dar nu poate pune capul pe perna seara din cauza ca stie ca nu are un venit lunar stabil. Si-a luat avocat, s-a consultat cu el si se va ocupa el de contractul pe care-l are cu Antena. Daca il incalca, e buna de plata. Are clauza cateva zeci de mii de euro. Asa ca avocatul se va ocupa si o va sfatui ce si cum trebuie sa faca. E decida sa inceapa razboiul cu Antena, asta daca ei nu vor fi de acord sa-i rezilieze contractul”, sustin surse din anturajul Loredanei Chivu pentru site-ul wowbiz.ro
Blondina incearca, intre timp, sa-si gaseasca mai multe contracte de imagine ca sa-i intre bani in cont, asta pana cand va avea un job stabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu