31 martie 2015

Lora, marturisiri cutremuratoare despre divort: "E o experienta care te zdrobeste"

Lora, marturisiri cutremuratoare despre divort: "E o experienta care te zdrobeste"
Lora si Dan Badea au trait o frumoasa poveste de dragoste timp de doi ani. Erau unul dintre cele mai apreciate cupluri, iar decizia lor de a se separa a socat pe toata lumea.

La aproape un an de la divort, Lora a vorbit cu durere in suflet despre despartirea de Dan Badea. "Nu o gestionez pe Lora cum a fost inainte de casatorie, in timpul casatoriei si dupa divort. Nu am chestia asta... Sunt aceeasi persoana mai inteleapta. E o experienta care te zdrobeste si apoi te intareste. E foarte greu sa fi cu reflectoarele pe tine cand treci printr-o chestie din asta. Oamenii au impresia ca au dreptul sa te judece, au dreptul sa stie despre tine. A fost prima data cand am facut tot posibilul sa-mi tin gura. Chestia asta a rabufnit", a declarat Lora la Antena Stars.

Datorita carierei, perioada critica a trecut mult mai repede decat se astepta. "Am avut ce sa fac, foarte important, am slabit foarte mult, am avut 48 de kg la un moment dat. Sunt momente pe care as vrea sa le sterg. Inca am rani, dar se vindeca", a completat artista.

De asemenea, satula de toate speculatiile in ceea ce priveste noua sa relatie, Lora a lamurit si acest aspect. "Daca eu as avea o relatie voi incerca sa o sudez foarte bine si sa ma bucur mai mult eu de ea, decat sa vorbeasca lumea despre ea", a spus Lora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu