18 martie 2015

Laurette, de urgenta la spital! Mulatra a avut un atac de panica

Modelul a marturisit ca a suferit un puternic atac de panica in momentul in care a devenit nostalgica si s-a uitat pe niste poze de familie in care apare fostul ei iubit, Mihai. Din fericire pentru ea, in casa se afla si fiica ei care a ajutat-o.

"Am făcut analizele acum o lună şi jumătate, când am făcut un atac de panică. Toată lumea ştie că am trecut printr-o despărţire şi am avut şi probleme, nu am avut o stare de sănătate foarte bună şi am avut ceva probleme şi am avut un atac foarte puternic de panică. Am ajuns la spital, am fost internată trei zile. Şi mulţumesc lui Dumnezeu, cu ajutorul medicilor am reuşit să îmi revin. Din cauza stresului, probleme, gânduri. Am stat de vorbă cu psihologul două săptămâni la rând. E foarte greu să treci printr-o despărţire, mai ales după o relaţie de 6 ani şi am şi un copil.

Psihologii nu îţi dau sfaturi, ei te ajută să vorbeşti. E foarte bine să plângi atunci când simţi nevoia să plângi, e bine să ai pe cineva de suflet căruia să îi povesteşti. Am avut foarte multe probleme şi din acest motiv am acest atac de panică şi am căzut. Totul a pornit de la faptul că aveam foarte multe amintiri, am vrut să mă uit din nou pe nişte fotografii, cu mine, cu Mihai şi cu fetiţa, cu plimbările noastre şi atunci am avut atac de panică foarte urât. Când am vrut să mă ridic să merg la toaletă, am căzut jos, am rămas blocată nu m-am putut ridica până a venit salvarea.

Eram cu fetiţa, am avut noroc că ea a venit şi mi-a adus telefonul şi am sunat o vecină, care a sunat salvarea. A venit foarte greu, după 40 de minute şi a fost îngrozitor pentru că nu puteam să respir. Am fost la spital, mi-au făcut toate analizele. Fetiţa a rămas la vecina mea. M-am trezit singură, doar eu cu fetiţa în casă", a spus Laurette la Antena Stars.

Sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu