30 martie 2015

Kazibo Music i-au compus Deliei hitul anului! “Pe Aripi de vânt” este oficial cea mai bună piesă!

Ovidiu Baciu (Naguale) și Alex Pelin sunt noua revelație a industriei muzicale din România. Cu multe hituri la activ, mii de difuzari pe radio-urile de specialitate și piese share-uite pe rețele de socializare de milioane de oameni, cei doi compozitori au primit oficial premiul pentru cea mai bună piesă a anului.
naguale
Compozitorii de la Kazibo Music au primit din partea Radio România premiul pentru cea mai bună piesă a anului, pentru compoziția “Pe aripi de vânt” interpretată de Delia.
“Ne-am străduit de-a lungul timpului să lucram doar cu oameni de calitate. Suntem focalizați pe cariera artiștilor proprii – Naguale, Kaira și Glance, nume pe care am reușit într-un timp record să le aducem pe locul 1 în topul difuzărilor. În orice domeniu rezultatele bune generează cerere. De aici au urmat colaborările pe care deja le cunoașteți – Delia, Elena Gheorghe, Dan Bittman! Urmează noi colaborări surpriză în curând la Kazibo Music”, au declarat Ovidiu Baciu și Alex Pelin.
În mai puțin de un an de la lansare, sub managementul Kazibo Music, mulți artiști din industria muzicală din România au ajuns ân topul celor mai difuzați artiști. Nume precum Elena Gheorghe, Andra, Antonia, Dan Bittman, Sișu, Delia sau Andreea Bănică apelează la talentul celor doi compozitori, Ovidiu Baciu (Naguale) li Alex Pelin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu