27 martie 2015

"HANDMADE JEWELERY AWARDS" SI TROFEUL "ADRIAN HAIDUC"Timisoara va fi gazda unui eveniment inedit. In cadrul acestuia, designerul Adrian Haiduc propune o noua gala a TROFEULUI ADRIAN HAIDUC - a doua editie. Mansarda Bastionului Thereza din Timisoara va fi locul de desfasurare a ineditei manifestari, vineri 27/03/2014, de la orele 18.00. Fanii au votat cea mai originala creatie. Evenimentul va reuni designeri de bijuterii handmade atent selectati, care vor prezenta publicului accesorii unicat, realizate prin tehnici inedite, de mare impact vizual. Se anunta o seara magica, plina cu surprize.


Andreea Popescu il va reprezenta pe Adrian Haiduc la acest eveniment si va inmana castigatorilor plachetele concursului, realizate de artisitii pictori consacrati de la ART STIC TIMISOARA, intr-o maniera originala, demna de un astfel de eveniment. Castigatorul primului loc va primi o pereche de pantofi personalizati, creatie Mircea Florea si o cina in doi la restaurantul Caprice Timisoara (unde designerul si-a lansat, anul trecut, colectia de cravate cu perle si cristale). Andreea Popescu, inainte de spectacol, va trece prin mainile cunosutei hair-stylist Camelia Talos care, dupa cum ne-a obisnuit, va realiza o coafura excentrica.

In luarea deciziei in desemnarea castigatorului au contribuit si colegi de-ai designerului timisoarean din Statele Unite - gemologi si bijutieri professionisti, acreditati international. In legatura cu acest eveniment, designerul Adrian Haiduc a declarat ca: "Incurajarea creativitatii tinerilor designeri este scopul unui astfel de concurs si, mai ales, dorinta de a scoate in evidenta personalitatea tinerilor artisti intr-o perioda in care este cu mult mai grea afirmarea intr-un astfel de domeniu"
Adrian Haiduc este un designer român de bijuterii, cu rezidenţă americană, cunoscut pentru colecţiile sale excentrice. Designerul este deţinătorul a trei recorduri mondiale, omologate de World Records Academy: cel mai lung cercel din lume (472,66 metri), colecţie de bijuterii la cea mai mare înălţime şi cel mai lung martişor din lume ( 584,6 metri). Adrian Haiduc este membru al Gemolocical Institute of America Alumny Association, membru al American Gems Society, expert în diamante acreditat internaţional de G.I.A., expert în perle acreditat international de G.I.A., expert în pietre preţioase şi semipreţioase acreditat international de G.I.A., bijutier profesionist acreditat internaţional de G.I.A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu