3 martie 2015

Fosta sotie a lui Marculescu traieste UN COSMAR! Ella, probleme grave cu silicoanele: "Sanii sunt oribili, ma ustura, ma dor. Am facut chisturi"

Ella, fosta sotie a lui Costin Marculescu si-a dorit sa aiba cei mai frumosi sani odata cu debutul in showbiz, insa nici nu se gandea ce cosmar avea sa traiasca.
Bruneta trece prin drama vietii ei. In urma unei operatii de marire a sanilor, unul dintre implanturi i s-a deplasat, iar bruneta are dureri cumplite. Ea a avut tumori la ambii sani si a fost la un pas de cancer si acum a ajuns din nou pe masa de operatie. 

Problemele ei au aparut la scurt timp dupa operatie. Durerile au inceput sa fie din ce in ce mai mari, chiar daca Ella sustine ca a respectat cu strictete sfaturile medicului. Au trecut patru luni de la implantul cu silicon, iar acum Ella a ajuns in pragul disperarii. Sanii ei sunt total disproportionali si arata ingrozitor astfel ca abia are curaj sa se dezbrace in fata iubitului.

"Eram foarte sensibila la sfarc. Asa a inceput. Ma ustura foarte tare. I-am spus domnului doctor dar mi-a zis ca totul va fi ok, ca e la inceput, ca nu stiu ce… S-a lasat exact pana jos. Aici, pur si simplu atarna pielea si tot timpul, domnul doctor mi-a zis sa imi fac masaj, asa. Dci uitati-i. Daca ridic, asa ar fi trebuit sa stea. Si asta oricum are tendinta de a se lasa. Eu cred ca asta a fost un experiment, asa, pe mine. Cred ca a fost mana lui Marculescu cu Marek sa-mi faca de petrecanie. Aici ma ustura ingrozitor, partea asta, si aici, dureri. Sub. Deci cred ca aici s-a format chistul. E fleasca, e moale. Cand ma uit in oglinda vad sani oribili. Sani oribili. Nu imi place, efectiv. La inceput eram foarte mandra. … Aratau super super ok. Acu' ce fac?" a spus Ella la WOWbiz.
Medicul Kasem a operat-o din nou si, chiar daca au trecut doar cateva ore de la interventie, declara ca nu are dureri, ca se simte foarte bine.
Avocata lui Marek Valcu a intervenit prin telefon. "A achitat sau nu operatia? Dvs trebuia sa va achitati operatia, apoi sa respectati indicatiile domnului doctor Valcu. De ce nu ati mers la domnul Marek. Au trecut trei luni de la operatie, daca ati avut probleme, de ce nu ati mers sa le rezolvati? La cat timp v-ati dat jos pansamentul? Ati respectat indicatiile domnului doctor. Nu ati mers la control, ati procedat cum ati crezut dvs, asta mi s-a spus de la clinica doctorului Marek. Mintiti cand spuneti ca ati mers la control", a declarat Katia Cicala la WOWbiz.
"Sa achite Marculescu. Plateam, daca eram multumita de sanii mei. Eu am suferit dupa aceasta operatie. Eu am vrut sa ma infrumusetez, nu sa ma uratesc. Domnul doctor mi-a spus ca nu mai vrea sa discute cu mine. Eu am respectat indicatiile.", a raspuns Ella.
"Nu era o suma pe care sa nu mi-o permit. Trebuia sa platesc vreo 900 de euro. Ce sa platesc? Sunt nemultumita de cum arata sanii mei", s-a plans bruneta.
Chiar daca a trecut foarte putin timp de la interventia facuta la Kase, Ella a fost de acord sa isi arate noii sani.

sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu