5 martie 2015

EXCLUSIVITATE ! Fosta sotie a lui Mutu vorbeste pentru prima data de la divort ! Vezi cum isi explica sentimentele pe care le-a avut cu Mutu


Consuelo Motu,fosta sotie a fotbalistului Adrian Mutu,vorbeste pentru PRIMA data de cand a divortat de fotbalist.

Adrian Mutu s-a despartit de a doua lui sotie, in urma cu un an. Sportivul si Consuelo au avut o relatie timp de 9 ani si au impreuna doua fiice, Adriana si Maya, care au ramas in grija mamei. El le poate vizita oricand. Apropiatii fotbalistului au dezvaluit ca Mutu a divortat de bruneta in urma cu un an, iar vedeta are deja o relatie cu tanara de 20 de ani din Timisoara, Sandra. La 36 de ani, Mutu e un om liber, a luat viata de la capat si iubeste din nou.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,fosta sotie a lui Mutu vorbeste in PREMIERA despre fostul ei sot dar si de divort '' Nu am dorit sa vorbesc deloc despre despartirea mea de fostul meu sot,prefer sa nu vorbesc deoarece nu imi sta caracter sa vorbesc de rau pe el,ce a fost intre mine si el s-a incheiat definitiv,ii doresc sa aiba multa sanatate si ce iti doreste el,ce pot sa va spun sa nu spune-ti ca sunt zgarcita in declaratii,el poate sa-si viziteze oricand copii '' a declarat in EXCLUSIVITATE pentru Gazeta Mondena,fosta sotie a lui Mutu.

După ce Adrian Mutu a fost văzut în ultimele luni în compania mai multor femei, în perioada în care juca la Petrolul, iată că de acum cea care se pare că a devenit fosta sa soţie, Consuelo, şi-a refăcut şi ea viaţa alături de altcineva.Imagini cu frumoasa dominicană şi noua ei cucerire au fost postate pe reţelele de socializare, acolo unde Consuelo a revenit la numele de fată, Matos.Adrian Mutu şi Consuelo s-au căsătorit în 2005 şi au două fete.

(Marius Baldovin)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu