18 martie 2015

EXCLUSIV ! Voiculescu îl dă în judecată pe Băsescu pentru declarațiile mincinoase

Dan Voiculescu a anunțat marți că Băsescu va răspunde în fața instanței pentru declarațiile mincinoase făcute luni la ieșirea din sediul PMP

Afirmațiile lui Băsescu au venit ca răspuns la întrebările presei despre dosarul în care a fost citat la Parchet.

Nu ar fi însă pentru prima dată când Băsescu este condamnat pentru declarațiile sale mincinoase la adresa lui Dan Voiculescu.

În martie 2013, Judecătoria sectorului 5 a decis că Băsescu a încălcat legea și a mințit când i-a atribuit în timpul campaniei privind referendumul pentru demiterea Președintelui României, din 2012, lui Dan Voiculescu afirmația: “Nu avem toată puterea până nu luăm și justiția.” Decizia a fost atacată iar cauza se află și în prezent pe rolul Tribunalului București.

Voiculescu a câștigat în ultimul timp 2 procese pe fond pentru declarații mincinoase, împotriva lui Traian Băsescu și Sorina Matei.

Într-o postare mai veche Dan Voiculescu spunea: „CRESCENT COMERCIAL MARITIME CO. LTD. NU A AVUT NICIODATĂ ACCES LA BANII SECURITĂȚII! Pe acest subiect am căștigat deja un proces cu Băcanu în anul 1997, conform hotărârii 531/08.04.1997. Băsescu se întoarce la mizerii dovedite a fi neadevaruri pentru că altceva nu mai poate.”

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu