2 martie 2015

EXCLUSIV ! Transexualul Naomi declara RAZBOI TOTAL organizatorilor Eurovision 2015 : '' Sunt o gramada de prostii in acest concurs '' / '' Romania voteaza ce stie pana la urma ''


Se apropie Eurovision 2015,pe data 8 Martie urca pe scena Eurovision : Luminiţa Anghel,Aurelian Temişan feat. Alexa, Voltaj,Băieţii,Blue Noise,Rodica Aculova,Cristina Vasiu,Tudor Turcu,Tudor Turcu,Ovidiu Anton,Lara Lee,CEJ.


Juriul a ales cele 12 piese calificate în finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2015. Pe 8 martie publicul şi juriul decid cine merge la Viena.„Piesele au fost ascultate de mai multe ori, chiar şi de 10 ori, de către membrii juriului, care şi-au dorit să facă cele mai bune alegeri pentru Selecţia Naţională. În final, cu toţii au fost de acord că oricare dintre cele 12 compoziţii ar putea reprezenta România cu succes în faza internaţională a concursului de la Viena”, a declarat Iuliana Marciuc, producătorul evenimentului, la încheierea preselecţiei.

    In EXCLUSIVITATE pentru site-ul Gazeta Mondena,transexualul Naomi este foc si para pe organizatorii acestui concurs Eurovision ca au respins-o anul acesta '' Sunt dezamagita totala de acest concurs,dar promit ca 4 ani nu o sa mai ma vedeti in Romania pentru ca aici se considera de sexualitate si de nationalitate,rusine ca i-a in calcul sexul / ''Sunt o gramada de prostii in acest concurs '' / ''Romania voteaza ce stie pana la urma '' a declarat Naomi pentru Gazeta Mondena.

    Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu