20 martie 2015

EXCLUSIV ! Transexualul Delia il ataca dur pe Guta : ''Mi-a spus de femeile lui ca ii faceau sex oral '' ! Vezi ce spune despre placerile de dragoste

Nicolae Guta nu are liniste deloc din cauza femeilor din viata lui. Manelistul s-a afisat de curand cu un transexual pe numele lui Delia.
Prima care a avut ceva de comentat a fost Beyonce de Romania care n-a avut deloc cuvinte frumoase la adresa lui. "Guta are doua relatii acum. Una cu o fata din Craiova si una cu un travestit. Am vazut pe Facebook ca ii dadea mesaje, ii punea poze si analizand atent am realizat ca este travestit. El tot spera sa se impace cu mine, dar nu are sanse. Acum imi zice ca vrea fata. Pai unde sa o duca? La alea cinci gagici si la ala travestit? Mie mi se pare ca a decazut foarte mult.", a spus Beyonce de Romania intr-o emisiune televizata.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro  ,transexualul Delia sare la gatul lui Guta si dezvaluie cum acestea sau cunoscut '' Mi-am dorit foarte mult sa apar intr-un videoclip a lui ,i-am explicat ca nu doresc niciun ban de la el pentru ca nu am nevoie eu fac prostitutie in strainatate si am cu ce sa ma intretin de aceea nu i-am cerut banii ca sa apar intr-un videoclip de la el,ce e drept ca nu m-a refuzat dar mi-a facut avansuri mai mari ,mi-a zis ca sunt draguta ca si-ar dori cu mare drag sa fiu la el in videoclip ca o sa fac tot videoclipul sa aiba audienta si mi-a zis daca am iubit si daca pot sa intretin relatii sexuale cu el contra costa '' / '' Mi-a spus de femeile lui ca nu ii faceau sex oral cum isi doreste foarte mult si daca eu as putea sa il satisfac la un sex oral '' a explicat transexualul Delia in EXCLUSIVITATE pentru site-ul Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu