16 martie 2015

EXCLUSIV ! Sarutul l-a costat foarte mult pe concurentul de la ''Romanii au Talent'' care s-a sarutat cu Mihaela Radulescu ! Vezi ce decizie SOC a luat iubita lui : '' In viata mea nu mi-am dorit sa am oamenii care doresc sa apara la TV doar de dragul sarutului ''


Sarutul l-a costat foarte mult pe concurentul de la ''Romanii au Talent'' care s-a sarutat cu Mihaela Radulescu.

Prima emisiune din noul sezon de Romanii au talent a debutat cu un moment destul de ciudat, Mihaela Radulescusarutandu-se cu unul dintre concurentii care aveau jumatate din varsta ei.

La finalul numarului de dans al unui concurent, Mihaela Radulescu l-a rasplatit pe tanar cu un sarut pe buze, ca raspuns la tricoul pe care concurentul il purta, cu mesajul "Sarutul este limbajul iubirii. Vino si vorbeste-mi"."A fost un moment delicios. Mie mi-a placut, sper ca i-a placut si lui", a declarat Mihaela.

Bineinteles, totul a fost planificat dinainte, pentru ca emisiunea sa aiba si un moment WOW / WTF, care se traduce prin audienta mai mare. Mai mult ca sigur o sa tot vedem astfel de manifestari ale Mihaelei Radulescu.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,iubita concurentului sarutat de Mihaela Radulescu vorbeste despre decizia pe care vrea sa o faca si aceea de a se desparti de el '' Mi-a spus ca a trecut de etapa urmatoare dar nu mi-a spus ca a fost sarutat de Raduleasca ,sunt foarte suparata pe el pentru ca nu mi-a spus de asa ceva,nu pot sa cred ca am avut un iubit care m-a tradat pur si simplu ,oricum de Vineri am luat o decizie mare ca eu sa numai fiu langa el pentru ca m-a mintit si toata lumea care ne stie  impreuna mi-a spus ca acest fost iubit ma face de rusine ''a explicat iubita lui Andrada pentru site-ul Gazeta Mondena.

(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu