9 martie 2015

EXCLUSIV ! Roxy Manelista revine in forta in showbiz ! Vrei sa o vezi cu ce se ocupa acum Lady Roxy ?


Roxy Manelista,cea care s-a remarcat in televiziunea mogulului Dan Diaconescu revine in showbiz cu un subiect care nici dumneavoastra nu v-ati gandit niciodata cu ce vrea sa iese in evidenta in showbiz.

Dupa ce s-a zvonit in presa cum ca a decedat ,Roxy Manelista a luat foc cand a auzit ca lumea a vorbit despre ea ca ar fi decedat ''Cum ! Nu pot sa cred asa ca lumea a spus ca eu am murit,Nu e adevarat eu sunt stabilita de 3 ani in Spania ,am un copil pe numele ei Elena si am un sot care ma iubeste enorm '' a declarat Roxy Manelista pentru Gazeta Mondena.

Roxy cea care a avut o colaborare cu Marian Valorosu in muzica,vrea sa lase muzica pe una mai buna si de meserie,aceasta a declarat ca isi doreste cu orice pret sa isi deschida un atelier de haine care sa poarte numele ei Model Roxy Manelista ,a mai spus Roxy Manelista pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu