4 martie 2015

EXCLUSIV ! Renata inlocuita de o dansatoare cunoscuta ! Vezi despre cine este vorba si cine ii va lua locul ca asistenta TV

Scandal urias in Antene dupa ce ieri, Renata Gheorghe, iubita lui Leo de la Strehaia, a incercat sa opreasca de la difuzare emisiunile in care se vorbea despre viata ei personala.
Recent, Leo de la Strehaia a dezvaluit intr-o emisiune de la Antena 1 ca a facut sex cu mama iubitei lui si ca i-a platit acesteia sume mari de bani pentru a se asigura ca bruneta Renata ramane cu el.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro  am aflat cine ii va lua locul  Renatei ca si asistenta TV ,surse din anturajul echipei de productie '' Necenzurat '' de la Antena Stars ,au povestit ca va fi inlocuita rapid de fosta asistenta pacatoasa Ana Mocanu .
Ana Mocanu nu s-a sfiit sa vorbeasca despre noul ei job ca si asistenta la Bahmu '' Da ! Asa este o sa fiu noua asistenta lui Bahmu si ma bucur de colaborarea cu echipa lor de productie '' a declarat Ana Mocanu pentru Gazeta Mondena.

(Marius Baldovin)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu