19 martie 2015

EXCLUSIV ! Nicoleta Guta, suspecta de cancer. Mesajul dur al manelistului Nicolae Guta catre fiica lui: "S-a sfarsit cu tine"


Necazurile continua pentru Nicoleta Guta. Cantareata a descoperit ca are noduli la san acum 5 ani, iar acum a aflat ca e suspecta de cancer la san, in urma unui control.

Ce este cutremurator este ca familia ei stia de problemele sale de sanatate, insa fostul ei sotul si tatal ei nu s-au lasat induiosati. “Credeam ca problemele s-au diminuat, dar de fapt s-au agravat, din cauza batailor si a stresului”, a marturisit Nicoleta pentru Gazeta Mondena.


"Din pacate da, el stia ca eu am problema. Eu am mai facut niste controale, mi s-a spus ca sunt niste noduli care nu prezintă riscuri. Dar asta in conditiile in care nu eram stresata si batuta" a explicat cantareata pentru site-ul Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu