30 martie 2015

EXCLUSIV ! MOTIVUL E INCREDBIL ! Anda Adam cu gandul la ceremonie : '' Nu vreau ca aceasta nunta sa fie una esuata ''

Pregatirile pentru nunta Andei Adam sunt in toi si ii dau mari batai de cap solistei, caci nu e usor sa organizezi un eveniment cu 400 de invitati.

Anda Adam si Sorin Andrei s-au cuplat in august
Anda Adam a bifat o perioada tumultuoasa, din punct de vedere sentimental, dupa despartirea de Victor Slav. Printre mai multe idile, solista a bifat o relatie mai serioasa cu fotbalistul catalin Tira, mai tanar cu 14 ani decat ea, insa lucrurile aveau sa se chimbe radical in vara anului trecut, cand s-a indragostit subit de un constantean pe nume Sorin Andrei. Si atat de fulgeratoare a fost dragostea, incat a si acceptat cererea in casatorie, dupa numai o luna. Si, desi multi credeau ca nunta e doar un vis frumos, iata ca visul va deveni realitate, cat de curand.

Aici si-ar dori Anda sa faca petrecerea de nunta
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Anda Adam vorbeste in PREMIERA despre ceremonia care o sa fie si uneori are teama ca aceasta nunta va fi una esuata '' Imi doresc foarte mult ca ceremonia intre mine si Sorin sa fie una foarte frumoasa,nu ne intereseaza de carcotasii ce spun atat de mine cat si de el,ce e drept ca imi este frica ca nunta sa nu fie una esuata,pana in iunie o sa se faca un an. Nu vreau sa fac o nunta romaneasca. Ne-am decis sa avem o nunta atipica, pe sistemul White Sensation. Toata lumea o sa fie white. O sa avem DJ, muzica, mai mult nu pot sa dau din casa. N-o sa fie masa mirilor. Nu vrem o nunta, ci o mega petrecere unde lumea sa vina si sa se distreze de minune ''a declarat Anda Adam pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu