10 martie 2015

EXCLUSIV ! Ioana Tufaru vrea sa isi puna din nou silicoane ! Vezi la ce operatii mai doreste


Ioana Tufaru a ajuns la capatul puterilor. Satula de saracie, fata Andei calugareanu a decis ca nu mai are niciun sens sa traiasca, iar in urma cu doar cateva saptamani a anuntat pe facebook, ca nu mai are mult de trait.
Tufaru
Fiica Andei Călugăreanu şi a lui Dan Tufaru a ajuns în stare gravă la spital, în urma administrării unei supradoze de medicamente. Ioana Tufaru se află internată la Secţia reanimare a Spitalului de Urgenţă Floreasca. Aseară, la ora 22.00, Ioana i-a trimis prietenului său, Marius Baldovin, următorul mesaj: "Esti fratele meu nu cred că o să mai rezist mult şi am să mor" i-a spus Ioana Tufaru lui Baldovin.
Acum,Ioana pare sa fie din ce in ce mai puternica si trece la fapte noi,de a-si pune silicoane si a-si mari buzele '' Sunt mai bine,vreau sa incep sa-mi fac o noua viata aceea de a-mi face o schimbare radicala din viata mea sa imi pun silicoane si sa-mi maresc buzele putin mai mari,sunt bine,lucrez si vreau sa am liniste in viata mea numai doresc scandal,vreau ca totul sa mearga cum imi mrge acum spre bine ''a declarat Ioana Tufaru pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu