3 martie 2015

EXCLUSIV ! Fosta doamna,Marculescu il acuza pe doctorul Marek de greseala silicoanelor ! Ella Nae il da in judecata


Scandalul silicoanelor continua in razboiul cu dr.Marek Valcu ! Dupa ce Oana Zavoranu si Simona Trasca au strigat supararea ca dr.Marek Valcu le-a gresit implantatia silicoanelor,o alta vedeta din Romania isi striga suparerea si da vina pe acesta ca i-a gresit implantatia silicoanelor.

Ella Nae,fosta doamna Marculescu ii declara razboi doctorului Marek Valcu,aceasta sustine sus si tare ca i-a gresit implantul silicoanelor si ca nu sunt unele ce isi dorea.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Ella Nae vorbeste deschis cu reporterii site-ului Gazeta Mondena despre problema pe care o macina de fiecare zi cand se gandeste ca a facut greseala mare cand a apelat la serviciile lui Marek '' Sunt dezamagita total de doctorul Marek nici nu vreau sa ma gandesc la ce a facut,mi-a pus silicoanele ba unu mai mic  ba unu mai mare si chiar ma dor foarte rau ,am de gand sa il dau in judecata pe acest doctor care de fapt am crezut ca este bun in specialitatea lui ,am monografia silicoanelor ,am dovezi clare ca acets doctor mi-a gresit cu tot'' a declarat Ella Nae pentru Gazeta Mondena.


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu