24 martie 2015

EXCLUSIV ! A fost numarul 1 in topuri si a disparut total ! Vezi despre ce artist este vorba

alex mica eli piesa
După ce ani de zile a avut probleme cu glanda tiroidă şi s-a îngrăşat peste măsură, interpretul hitului „Dalinda” a revenit cu un nou look şi un nou videoclip. Este vorba despre piesa „Nu mai cred în tine”, cântată în colaborare cu Eli, cel care i-a dedicat Elenei Udrea o piesă.


Alex Mica a revenit în atenţia fanilor într-un nou videoclip. Problemele de sănătate pe care le-a avut în ultimele luni l-au făcut pe artist să stea numai în studioul de înregistrări, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Mai mult, el a reuşit să scape de kilogramele în plus, fiind acum într-o formă fizică de invidiat.

Noua piesă la care a filmat videoclip vine după succesul obţinut de Eli alături de Oana Radu cu piesa “Tu”, dar şi după apariţia noului său single “Spune”, care a depăşit 4 milioane de vizualizări în câteva luni de la lansare.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu