18 martie 2015

EXCLUSIV ! Cristi din Banat o desfiinteaza pe Dana Roba : '' O paparuda care nici fundul nu stie sa il stearga '' / ''Ce sa vorbesc de ea ,e o prostituata de Timisoara ''Conflictul de abia acum incepe intre Dana Roba, fosta iubita a manelistului Nicolae Guta si celebru regele kitsch-ului de pe Youtube,Cristi din Banat.

Scandalul care se pare ca i-a amploare dintre Dana Roba si Cristi din Banat , cand diva de pe plaiurile mioritice l-a acuzat pe Cristi intr-o emisiune ca este un homosexual si ca face de rusine orasul  in care cei doi locuiesc '' Nu imi doresc sa intre prin telefon,nu am nevoie de el sa-mi spuna ''La multi ani '',chiar nu doresc sa ma asociez cu el cand este un homosexual si se culca cu barbatii ,imi este rusine cu el si maia les ca locuieste in Timisoara unde si eu stau ''a declarat Dana Roba intr-o emisiune TV.
Cristi din Banat a ajuns cunoscut dupa ce ultimul sau videoclip a ajuns viral pe internet
Contactat de site-ul gazetamondena.ro ! Cristi din Banat vrea cu orice pret sa o desfiinteze pe cea care l-a jignit intr-o emisiune televizata ''Pai ea vorbeste de mine cand ea este o paparuda,pai ca sa vorbeasca cu mine trebuie sa-si curete fundul acela mizerabil ca numai prosti scoate pe gura,este o nesimtita care doreste sa se afirme pe spatele lui Nicolae,pai ea vorbeste de mine si de asociere cand ea pe toata lumea o stie ca si o parasuta ,nu se uita la ea cat de tomberonista este si cat de mizerabil vorbeste urat de totii barbatii care i-a cunoscut ''a declarat nervos,Cristi din Banat pentru site-ul Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu