20 martie 2015

EXCLUSIV ! Concurentul sarutat de Mihaela Radulescu ,de la Romanii au Talent isi explica despartirea de Andrada : '' Daca ii spuneam ca m-a sarutat Mihaela imediat imi spunea sa imi fac bagajele si sa plec de acasa ''După ce în cursul anului 2014, în cadrul emisiunii ,,România dansează’’, difuzată de Antena 1, a fost prezent tecuceanul Florentin Hriscu, iată că barbatul si-a facut aparitia si în cadrul emisiunii ,,Românii au talent’’.


Dacă anul trecut, Florentin a impresionat juriul format din CRBL, Connect-R şi balerina Monica Petrică, vineri, 13 martie, Florentin s-a prezentat în faţa juriului format din actorul Bebe Cotimanis, Mihaela Rădulescu, Andra şi Andi Moisescu.


Florentin a intrat în scenă foarte degajat, cât se poate de sigur pe el, prezentând un interesant număr de breakdance, prestaţie ce a făcut senzaţii atât în rândul spectatorilor cât şi a juriului. De altfel, Mihaela Rădulescu nu a putut rezista şi s-a îndreptat spre interpret sărutându-l cu mult drag, aceasta răspunzând mesajului pe care Florentin îl avea pe tricou şi care spunea ,,Sărutul e limbajul iubirii. Vino aici şi vorbeşte’’.

Să mai menţionăm faptul că Florentin a absolvit Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie Tecuci iar acum este student la o facultate din Galaţi.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Andrada fosta iubita a lui Florentin a explicat motivatia de ce s-a despartit de concurentul care a fost sarutat de Raduleasca '' Mi-a spus ca a trecut de etapa urmatoare dar nu mi-a spus ca a fost sarutat de Raduleasca ,sunt foarte suparata pe el pentru ca nu mi-a spus de asa ceva,nu pot sa cred ca am avut un iubit care m-a tradat pur si simplu ,oricum de Vineri am luat o decizie mare ca eu sa numai fiu langa el pentru ca m-a mintit si toata lumea care ne stie  impreuna mi-a spus ca acest fost iubit ma face de rusine ''a explicat iubita lui Andrada pentru site-ul Gazeta Mondena.
Acum,barbatul vrea cu orice pret sa explice de ce a fost abandonat de iubita lui si care a fost motivul despartirii ''Nu am nicio problema cu ea ,este foarte geloasa cand vine vorba de cineva care ma place,pana la urma sunt artist care trebuie sa indur multe chestii care trebuie sa fie de inteles asupra ei,ea nu trebuie sa fie geloasa din motive neintemeiate chiar numai inteleg de ce a dorit sa se desparta de mine eu chiar o iubesc ,i-am trimis mesaje sa ne impacam si sa lase geloziile ca nu isi au rostul ''a declarat Florentin Hriscu pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu