6 martie 2015

EXCLUSIV ! Apropiatii patronului televiziuni OTV arunca bomba : '' Dan s-a rugat la icoana inainte de a-l aresta '' / Stia ca astazi o sa fie asaltat '' !

Cristian Dan Diaconescu (n. 9 decembrie 1967, Caracal) este un ziarist român, politician, prezentator, fondator al televiziunilor OTV și DDTV.

Cristian Dan Diaconescu a fost condamnat  Miercuri, de catre Curtea de Apel Bucuresti la 5 ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de santaj. Decizia este definitiva. Judecatoria Sectorului 1 il condamnase pe Dan Diaconescu la trei de ani de inchisoare cu executarea pedepsei pentru savarsirea infractiunii de santaj, insa liderul PP-DD a facut apel.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,unul din apropiati patronului de televiziune OTV, Dan Diaconescu face marturisiri cutremuratoare dupa ce acesta a fost asaltat de care Politie '' Dan s-a rugat la icoana,s-a pus in genunchii pentru a-si cere iertare lui Dumnezeu pentru greselile facute,spunea cuvintele in care stia ca o sa fie asaltat de aceea Dan era constient de faptele pe care le-a facut,ce sa zic familia lui este distrusa de durerea lui si de chinuinta pe care o are ''a declarat persoana care nu isi doreste sa isi afirme numele prin presa.

Dan Diaconescu a primit doua pedepse de 4 ani si 6 luni, respectiv 3 ani inchisoare, pentru doua infractiuni de santaj, la care instanta a adaugat un spor de 1 an, astfel incat el va executa in final 5 ani si 6 luni inchisoare. De asemenea, acestuia i-a fost interzisa desfasurarea oricarei activitati in presa scrisa sau audio-video, pe o perioada de 5 ani, dupa executarea inchisorii.

Dan Diaconescu mai trebuie sa ii plateasca lui Ion Mot, primar al comunei aradene Zarand, suma de 19.377 lei, reprezentand cheltuieli de judecata.

Dan Diaconescu, asociat majoritar la SC Ocram Televiziune SRL si realizator de programe la postul de televiziune OTV, a fost deferit justitiei pentru doua infractiuni de santaj.In acelasi dosar au mai fost trimisi in judecata pentru santaj Doru Parv, realizator la OTV si administrator la SC Kundalini SRL, recidivist post-executoriu, si Mitrus Ghezea, fost realizator la OTV si fost director general al publicatiei 'Atac la persoana'.

In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut ca, in perioada mai-septembrie 2009, Dan Diaconescu a exercitat acte repetate de amenintare atat in mod direct, in cadrul emisiunii de la OTV, cat si indirect, prin intermediul lui Doru Parv, asupra lui Ion Mot, primar al comunei aradene Zarand, pentru a-l determina sa le dea suma totala de 200.000 euro.

Sub presiunea acestor amenintari, primarul Ion Mot i-a remis lui Doru Parv suma de 30.000 de euro si 42.000 de lei, scopul fiind ca banii sa ajunga, in final, la Dan Diaconescu.

De asemenea, procurorii il mai acuza pe Dan Diaconescu ca, in cursul lunii aprilie 2005, a exercitat acte repetate de amenintare atat in mod direct, cat si indirect, prin intermediul lui Mitrus Ghezea, realizatorul emisiunii 'Semnal de alarma', difuzata pe acelasi post de televiziune, asupra omului de afaceri Paul Petru Tardea, pentru a-l determina sa-i dea suma totala de 100.000 euro, din care a primit efectiv 4.500 de euro.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu