7 martie 2015

Ella, fosta sotie a lui Marculescu, si-a pus silicoane mai mari ca ale Nicoletei Luciu! Vezi la ce trebuie sa se astepte


Ella, fosta sotie a actorului Costin Marculescu, si-a pus silicoane acum cateva luni la medicul Marek Valcu. Bruneta insa nu e multumita de interventie si sustine ca are dureri ingrozitoare. De teama sa nu pateasca ceva, Ella si-a facut o noua opertatie, de data aceasta la medicul Kasem.

“Eram foarte sensibila la sfarc. Asa a inceput. Ma ustura foarte tare. I-am spus domnului doctor, dar mi-a zis ca totul va fi ok, ca e la inceput, ca nu stiu ce… S-a lasat exact pana jos. Aici pur si simplu atarna pielea si tot timpul domnul doctor mi-a zis sa imi fac masaj, asa. Dar uitati-i. Daca ridic, asa ar fi trebuit sa stea. Si asta oricum are tendinta de a se lasa. Eu cred ca asta a fost un experiment, asa, pe mine. Cred ca a fost mana lui Marculescu cu Marek sa-mi faca de petrecanie. Aici ma ustura ingrozitor, partea asta, si aici, dureri. Sub. Deci cred ca aici s-a format chistul. E fleasca, e moale. Cand ma uit in oglinda vad sani oribili. Sani oribili. Nu imi place, efectiv. La inceput eram foarte mandra… Aratau super super ok. Acu' ce fac?", a spus Ella .

Bruneta s-a operat din nou, insa la doctorul Kasem, si si-a pus silicoane mai mari. Ella a optat pentru 620 ml fiecare, consultandu-se, desigur, cu medicul.

Astfel, fosta nevasta a lui Marculescu are acum sanii mai mari ca ai Nicoletei Luciu care si-a pus, in 2012, implanturi de cate 600 ml fiecare. Ella trebuie sa stie insa ca s-ar putea confrunta cu dureri ingrozitoare de spate din cauza sanilor uriasi.

sursa :wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu