25 martie 2015

Drama traita de Cristi din Banat! "Am iubit un baiat de 21 de ani! Era totul pentru mine, dar..." - Uite cum a fost abandonat si umilit in ultimul hal!

Cristi din Banat a fost invitatul lui Madalin Ionescu si al Adelinei Pestritu la WOWbiz. Artistul a stat de vorba cu cei doi si le-a povestit ce drame a avut in copilarie.

A fost insurat cu forta cu o femeie, dar dragostea a cunoscut-o in bratele unui barbat de 21 de ani. Din nefericire, acesta l-a parasit cand ii era lumea mai draga.

"Am fost insurat un an de zile. Lucram intr-o fabrica si eram si acolo o vedeta. M-am casatorit cu ea de gura lumii. Dupa un an am plecat in Spania, ea a ramas aici. O singura data am iubit. Eram copil, aveam vreo 16 ani si am iubit un baiat. El avea 21 de ani si a venit la mine in comuna sa caute de munca. Acolo ne-am cunoscut si atunci am inceput sa vorbim. El era de la Timisoara si nu avea unde sa stea. Eu i-am cautat chirie la mine in sat, unde sa stea si i-am gasit si de munca. El statea in chirie, dar mai mult venea pe la mine. Ne-am impreunat, finut, usor si statea mult la mine. La un moment dat am plecat de acasa, la pazit de lubenita si am stat amandoi paznici la lubenita, intr-o coliba. A fost o perioada saraca si romantica. Din pacate, m-a abandonat intr-o cafenea. De atunci nu am mai stiut nimic de el.", a povestit Cristi din Banat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu