26 martie 2015

Devenit iar tată, Kempes va da câte o bere fiecărui spectator ce va veni la Rock LegendsKempes, singurul rock star autentic, își face planuri de căsătorie! Cea mai bună voce din sfera rockului se va căsători Georgiana Dodan, cea care i-a adus pe lume săptămâna trecută un băiat.

Cel ce-al patrulea copil al solistului de 49 ani, care va purta numele de Ioncu Mihai, a venit pe lume la Spitalul Filantropia și a avut la naștere 4 kilograme. Greutate de care s-a mirat și tatăl său, care n-a avut niciodată o greutate serioasă.

Ovidiu Ioncu (49 ani) și Georgiana nu au stabilit data nunții din cauza procesului de divorț al artistului cu fosta sa soție, cu care a locuit timp de zece ani în Australia, și care a preferat să își continuie viața acolo, alături de cei doi copii ai lor. Ovidiu și Georgiana, care îi este și impresară, se cunosc de peste 18 ani însă relația lor s-a sudat în ultimii ani. Kempes va susține un concert extraordinar în cadrul ”Rock Legends” (17 aprilie, Sala Polivalentă), loc unde starul rock va face cinste fiecărui spectator cu o bere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu