25 martie 2015

Cum cheltuie Codruț Kegheș o alocație

Codruț Kegheș a acceptat azi o nouă provocare de la colegi – să vadă ce cumpără de fapt elevii cu alocația de 42 de lei. Mai întâi, Codruț a făcut chetă de la colegii din GAȘCA LUI GĂINUȘĂ. După ce-a strâns cei 42 de lei a purces către cel mai apropiat liceu, a stat de vorbă cu elevii în pauză și i-a însoțit la coadă la chioșcul din fața instituției.

„Ce să faci cu 42 de lei? Mănânci la prânz în centru, sau mănânci o cină în oraș la un restaurant ieftin. Sau îți iei 52 de covrigi ori două pizza mari.”, a spus matinalul de la Radio 21.
Codruț Kegheș l-a convins pe tânărul Pițigoi Ionuț „care strânge alocațiile copiilor care intră în liceu” să-și spună părerea :)
„Mai pun 8 lei și îmi fac abonament RATB.”, a comentat amuzat elevul.
„Iau lunar alocație, dar nu știu pe ce se duc banii, sincer. Am venit la școală, mi-am luat o pizza și doi covrigi și gata, s-au dus. Când scoți o fată în oraș, însă, te costă o sută de lei sigur, să nu te faci de râs. Dacă mergi la un film e chiar scump, nu-ți permiți din alocație.”, a spus elevul de 17 ani.

Nici Codruț nu s-a descurcat mai bine azi cu banii pe care i-a strâns.
„Am avut datorie 8 lei la Daniel, cameramanul nostru, apoi mi-am luat și eu una alta de mâncare… și nu mai am niciun leu.”, a spus trist matinalul de la Radio 21.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu