18 martie 2015

Cum au ramas Inna, Smiley si Alex Velea fara sute de mii de fani


Mai multi artisti din Romania au ramas fara zeci si chiar sute de mii de fani, dupa ce Facebook i-ar fi suspectat ca si-ar fi cumparat admiratia utilizatorilor site-ului pentru a-si spori in acest fel notorietatea si a obtine mai usor contracte de publicitate.

Potrivit cancan.ro, Innei, lui Smiley, lui Alex Velea, Giuliei sau chiar lui Gheorghe Hagi le-au disparut peste noapte o multime de fani de pe conturile lor de socializare. Practic, Facebook a decis scoaterea de pe paginile lor a like-urilor suspectate a fi cumparate. Asa se face ca, daca vineri, Inna, spre exemplu, avea 11.714.675 de "followeri", adica de persoane care ii urmaresc zilnic activitatea pe pagina sa de Facebook, la inceputul saptamanii acesteia numarul lor era mai mic cu 117.260.
Smiley a ramas si el, din cei aproape trei milioane de fani, fara 74.000. "Amendat" se pare ca a fost si Alex Velea de vreme ce contul sau numara cu peste 67.000 mai putini admiratori virtuali. Gheorghe Hagi avea 675.252 de fani vineri, iar luni, prin tehnici doar de Facebook stiute, acestia erau cu 9.427 mai putini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu