31 martie 2015

Costin Marculescu a divortat ! Vezi ce i-a transmis fosta sotie actorului inainte de a divorta

Costin Mărculescu a redevenit un bărbat liber, în urmă cu puţin timp, după ce, astăzi, la Judecătoria Alexandria, a avut loc primul şi unicul termen al procesului de divorţ cu focoasa Ela.
Fosta soţie a actorului - Ionela, alias Ela - a dezvăluit pentru SPYNEWS că şedinţa a fost foarte scurtă şi că lucrurile s-au tranşat în doar câteva minute. "Ne-am comportat ca doi străini. Nici nu ne-am vorbit. I-am spus lui Mărculescu, prin intermediul unei cunoştinţe comune care a fost în sală, că îi doresc toate cele bune. Ne-a spus judecătorul să semnăm că suntem de acord cu desfacerea căsătoriei şi am semnat amândoi. Asta a fost tot. Acum sunt o femeie divorţată" a declarat fosta sotie pentru site-ul spynews.ro 
Mariajul lui Costin Mărculescu a stârnit controverse în showbiz-ul autohton. La scurt timp de la cununia civilă, Ela a mers la judecătorie şi a cerut desfacerea căsătoriei, solicitând totodată revenirea la numele de domnişoară. Imediat, au apărut speculaţii că cei doi s-ar fi căsătorit doar de faţadă, iar toată nunta ar fi fost o şaradă pusă la cale de "însurăţei". Ulterior, aceştia şi-au aruncat cuvinte grele, acuzându-se de infidelitate. Mai mult, Mărculescu şi-a acuzat soţia că ar fi profitat de el doar pentru a se "tuna" cu silicoane şi că l-a bătut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu