23 martie 2015

Cornel Patrichi trece printr-un adevarat cosmar. Iata de ce s-a retras de pe micul ecran!

In urma cu patru ani, Cornel Patrichi era omniprezent pe micul ecran. El a castigat popularitate dupa ce a aparut ca jurat in cadrul show-ului "Dansez pentru tine", de la Pro TV. 
Brusc insa, coregraful a disparut din televiziune. Multi au spus atunci ca a fost dat afara de la Pro TV deoarece vorbea prea mult despre detalii din culise. In realitate, Cornel Patrichi trecea printr-un adevarat cosmar. Coregraful a descoperit ca sufera de o boala grava la plamani, asa ca a decis sa renunte la televiziune. 
A fost o perioada mai grea a vietii mele. In toamna anului 2011, am descoperit ca sunt bolnav si doctorii mi-au spus clar ca, daca nu am sa renunt la ritmul nebun din televiziune, o sa am mari probleme. Initial, mi-a fost greu, pentru ca eu eram un om activ, obisnuit sa munceasca de dimineata pana seara, insa, cu timpul, am realizat ca trebuie sa am mai multa grija de mine si sa ma gandesc mai mult la sanatatea mea. Astfel, cu ajutorul sotiei si al unui mod de viata sanatos si disciplinat, am reusit sa ma inzdravenesc. Am stat mai mult acasa, mi-am facut un program de odihna si unul alimentar, am renuntat la excese si, intr-un final, anul trecut, am fost apt de o operatie absolut necesara la plamani. Am fost programat la Spitalul Nasta si acolo am suferit o interventie complicata, care, spre bucuria mea si a familieil a avut un mare succes, asa ca nu a fost nevoie sa apelez la medici din strainatate pentru a ma vindeca. A fost un moment greu, dar l-am depasit si vreau sa le multumesc cadrelor medicale, care au facut imposibilul pentru mine, Corneliei, nevasta mea, si fiului meu care a venit special din Italia ca sa fie alaturi de mine. Atunci mi-am dat seama ca sunt iubit”, a declarat Patrichi, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu