31 martie 2015

Catinca Roman are o dieta miraculoasa. Iata cum a ajuns ca trasa prin inel!

Catinca Roman are o dieta miraculoasa. Iata cum a ajuns ca trasa prin inel!
Catinca Roman, sora mai mare a Oanei Roman, a incercat de-a lungul timpului numeroase diete. Reusea sa slabeasca, insa se ingrasa rapid la loc.

Acum insa, vedeta a gasit o dieta miraculoasa, care a ajutat-o sa ajunga la formele dorite, dar si sa se mentina la greutatea optima.
Catinca Roman
"Ma tin de antrenamente, sigur ca am intrat asa intr-un ritm. Nu tin niciun fel de dieta speciala, pur si simplu am grija la ce mananc. Da, daca am pofta de o shaorma, mananc nu ma mai frustrez, dar mananc mai putin. Am redus foarte mult cantitatile si am grija sa nu fac anumite asocieri. In momentul in care mai gresesc, am grija sa tin a doua zi un pic de dieta. Nu las niciodata mai mult de doua kilograme in plus. Iar atunci cand le-am luat, am grija sa le dau jos, imediat. Dar am apelat si la infometare, toata viata m-am chinuit cu diete drastice, iar apoi kilogramele se puneau la loc intr-un timp foarte scurt. Dietele restrictive nu duc nicaieri, pe termen lung. Nu ma cantaresc, dar am asa am cateva obiecte vestimentare care atunci cand devin foarte stramte, atunci este un semnal de alarma. Imi fac si tratamente cu botox, dar nu foarte des pentru ca ma ajuta genele. Imi fac cam o data la un an jumate", a declarat Catinca Roman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu