9 martie 2015

Călin Goia dupa ce a aflat ca Voltaj va reprezenta Romania la Eurovision: "La ce concurenţă a fost, atuul câştigător a fost mesajul nostru"

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, care a câştigat finala selecţiei naţionale Eurovision, desfăşurată duminică seară, la Craiova, a declarat, la o conferinţă de presă, că deja membrii formaţiei se gândesc cum să ajungă "mai sus de locul doi" la Eurovision Song Contest 2015, de la Viena (Austria).

"Suntem emoţionaţi şi foarte bucuroşi. Suntem convinşi că, la ce concurenţă a fost, atuul câştigător a fost mesajul nostru şi românii au dorit să ducă acest mesaj la Viena şi să-l aducă în faţa Europei. Le mulţumim celor care ne-au votat, mulţumim juriului pentru încrederea pe care ne-a acordat-o. Să ai 24 de puncte din tot atâtea e foarte onorant. (...) Deja ne facem planuri şi ne gândim cum să facem încât să ajungem cât mai sus. Dacă se poate mai sus de locul doi (făcând referire la o piesă a formaţiei care are acest titlu, n.r.). Asta e marea noastră dorinţă", a declarat Călin Goia, solistul trupei, la începutul conferinţei de presă.

Acesta a spus şi că trupa are pregătită şi varianta în limba engleză a piesei şi urmează să se sfătuiască cu cei care au mai multă experienţă în ceea ce priveşte concursul Eurovision pentru a hotărî cum se vor prezenta la Viena: cu piesa în engleză, cu cea în română sau cu o combinaţie între cele două limbi.

Varianta în limba engleză, lansată de curând, are titlul "All over again" - fiind compusă şi produsă de membrii trupei Voltaj, alături de Deepside Deejyas, de Monica Stevens şi Andrei Leonte -, iar videoclipul acesteia, realizat în regia lui Dan Petcan, reuneşte cadre din scurtmetrajul "Calea Dunării", regizat de Sabin Dorohoi.

"Bucuria mea cea mai mare este că campania «De la capăt» merge mai departe şi va fi şi mai vizibilă şi acei copii, care sunt departe de părinţii lor, cu siguranţă se vor simţi mai puţin singuri, pentru că vor fi sprijiniţi din tot mai multe părţi şi asta cred că e cel mai important şi câştigul cel mai mare. Cred că această campanie nu va lăsa rece întreaga Europă, pentru că şi ei au copii şi şi ei trebuie să se pună în postura părinţilor care merg să muncească afară, din cauză că trebuie să asigure un trai decent copiilor lor, făcând sacrificii enorme. Tocmai de aceea, dragi europeni, trebuie să-i respectaţi pe români, pentru că marea lor majoritate munceşte din greu şi cinstit", a mai spus solistul trupei Voltaj.

Sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu