22 martie 2015

AVEM DOVADA ! Nicolae Guta s-a cuplat cu manechin care este stabilita in Londra ! FOTO


King Guta este fericit la maxim,pentru ca si-a gasit o alta femeie care sa-i tina de urat si cand spunem asta avem si dovada in care regele manelelor Nicolae Guta este cuceritor de femei .Pe adresa redactiei  gazetamondena@ymail.com,au venit cateva convorbiri  in care King Guta ,vorbeste cu un manechin care este stabilita in Londra.


Se pare ca Nicolae Guta este un adevarat don-juan care poate sa cucereasca orice femeie care ii apare in viata lui.

Alina Field,de meserie manechin este stabilita in Londra de cativa ani buni,si pare a fi indragostita lulea de regele Guta.

A trecut mai bine de ceva timp de cand Beyonce de Romania si Nicolae Guta s-au despartit, iar in aceasta perioada manelistul nu s-a interesat de fetita pe care o au impreuna,si si-a gasit imediat dupa despartirea de Beyonce de Romania.

Revenim cu alte fotografii cu cei doi impreuna !

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu