29 martie 2015

Antonia, fortata de autoritati sa paraseasca America

S-a nascut in Romania, insa Antonia a emigrat impreuna cu parintii sai pe cand avea doar 4 ani. A locuit acolo vreme de 14 ani, insa brusc s-au intors toti in tara fara nicio justificare. Jurnalistii cancan.ro sustin ca familia Antoniei a fost expulzata de autoritatile de peste ocean.

In urma cu 20 de ani, familia Iacobescu a decis sa isi incerce norocul in "tara tuturor posibilitatilor". Au plecat in America, insa cand toata lumea era convinsa ca vor ramane acolo toata viata, s-au intors. Antonia avea 18 ani, iar atunci au spus ca au ales sa revina in tara pentru a se lansa in muzica.

Adevarul se pare ca e altul. "Parintilor le-a expirat ceea ce se numeste «green card». Aveau locuri de munca si probabil ca ar fi obtinut din nou acea viza, insa costurile de naturalizare sunt foarte mari, iar ei, in ciuda tuturor eforturilor facute, nu au reusit sa le plateasca. Asa ca au fost chemati la ambasada si obligati sa paraseasca teritoriul Statelor Unite. Din pacate, nu au reusit nici sa ia o mare parte din lucrurile pe care le agonisisera si ei acolo. Antonia visa sa urmeze facultatea acolo, insa nu a mai fost primita, mai ales ca nu se incadra sa primeasca bursa", a declarat un apropiat al parintilor Antoniei, pentru cancan.ro.

Dupa intoarcerea in tara, lucrurile n-au mai mers atat de bine intre parintii Antoniei, care au decis sa se desparta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu