4 martie 2015

Angela Gonța vorbește despre cariera sa și viața de familie. Vezi cine-i fură tot timpul

Angela Gonța vorbește despre cariera sa și viața de familie. Vezi cine-i fură tot timpul
Invitată la emisiunea O Seară Perfectă, Angela Gonța a povestit despre noul rol pe care îl are, anume cel de mămică. Aceasta nu a încetat să muncească și se pare că îmbină perfect viața de familie cu cea profesională, luccru ce o face cu adevărat fericită, spune ea.

Jurnalista a povestit despre perioada în care s-a retras de la pupitrul știrilor și a devenit mămică.

„A fost mai simplu pentru mine decât pentru alții, deși am crezut că viața mea publică s-a terminat, puteam să nu mă machiez, să nu mă îmbrac elegant, totuși am rămas încă subiect de știre. Întotdeauna m-a intimidat atenția excesivă. Și când eram mică stăteam în utlima bancă la școală, dar asta nu m-a încurcat să fiu eminentă. Am evitat să fiu în centrul atenției”, a povestit Angela Gonța.„Când am acceptat acest site, mi-a fost frică. Am făcut alt gen de știri până acum și mi se părea că e ceva neserios. Nu știam dacă o să fac sau nu față, dar am învățat din mers, am testat, am greșit, dar sunt mereu în proces de învâțare. Întotdeauna învâț să fac mai bine ceea ce fac. Site-ul nostru împlinește 3 ani de la lansare și pot spune că sunt 3 ani de succes, alături de o echipă perseverentă”, a spus Angela Gonța.

Cel mai frumos eveniment din viața jurnalistei este nașterea fetiței Ekaterina.

„Este un eveniment important pentru orice femeie, a fost un copil așteptat, un copil pe care mi l-am dorit de mult. Eu am avut o sarcină complicată, a fost greu pentru mine, am avut toxicoză pană în luna a 9-a. Așa că în momentul în care am născut, viața a luat altă culoare. Eu am ales să nasc la noi în țară, la un doctor în care am încredere. Eu întotdeauna am fost simplă, mereu așa am fost, nu am profitat de statutul meu de vedetă, am stat în rând atunci când era nevoie. Nu m-a schimbat vedetismul și nu o să mă schimbe altceva, așa cunoști realitățile. Mergem la medic de familie, ca toată lumea. Eu sper că am rămas așa cum îmi place mie să fiu, îmi plac oamenii corecți cu verticalitate”, a mărturisit Angela Gonța.

Chiar dacă, după doar 4 luni de la naștere, Angela Gonța a revenit la muncă, aceasta acordă maximă atenție fetiței sale.„După 4 luni am revenit la birou, o mamă trebuie să fie acolo unde se simte bine. Toată viața am muncit, de la 17 ani și când eram în concediu de maternitate, am simțit ca ceva îmi lipsește. Mie mi s-a oferit posibilitatea să revin și dacă munca mă face fericită, am ales să fac asta, pentru că copilul are nevoie de o mamă fericită și implinită, o mamă care se simte bine acolo unde se află. Cu Ekaterina imi petrec toate weekend-urile, o țin în brațe toată ziua, ne jucăm, discutăm, ne învățăm să vorbim. E un copil foarte cuminte”, a adăugat Angela Gonța.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu