27 martie 2015

Anastacia este o invingatoare: a fost diagnosticata cu cancer de doua ori si a suferit si o dubla masectomie

In 2000, piesa ei "I'm Otta Love" era difuzata obsesiv de radiourile din intreaga lume. Intre timp, interpreta hitului a fost diagnosticata cu cancer de doua ori si a suferit si o dubla masectomie. Insa vestea buna este ca a iesit victorioasa din lupta cu cancerul si a revenit in showbiz. Fanii din Romania o pot admira in concertul de pe 29 iunie, de la Sala Palatului.

Cantareata americana Anastacia a dezvaluit in 2013 ca a suportat o mastectomie dubla, dupa ce a fost diagnosticata pentru a doua oara cu cancer mamar in urma cu doi ani. In varsta de 46 de ani, cantareata a iesit victorioasa din lupta cu cancerul in 2003, dupa ce a suportat o interventie chirurgicala si a efectuat sedinte de radioterapie.

Vestea buna este ca artista a revenit in showbiz si este la fel de energica si sexy ca in urma cu 15 ani. Anastacia se simte excelent si o arata in concertele pe care le sustine in prezent.
Foto: Anastacia 2014
In varsta de 46 de ani, Anastacia are inca o silueta de invidiat si acelasi abdomen de fier.
Foto: Anastacia, 2015
"Am fost diagnosticata cu cancer mamar pentru a doua oara in viata mea (...) am suportat o mastectomie dubla. A fost o experienta intensa, dar ma simt minunat si pregatita sa incep un nou capitol in viata mea. Breast Cancer Awareness Month ofera tuturor acelor femei care se lupta cu aceasta boala sansa de a deveni mai puternice si de a primi sprijin din partea celorlalte paciente. Diagnosticarea timpurie mi-a salvat viata de doua ori. Voi continua lupta si ma voi folosi de vocea si de celebritatea mea pentru a sprijini asa cum pot aceasta cauza", spunea Anastacia in urma cu un an si jumatate.
Si actrita americana Angelina Jolie a dezvaluit in primavara acestui an ca a suportat o mastectomie dubla preventiva, cu scopul de a reduce riscul de aparitie a cancerului mamar.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu