26 martie 2015

Adrian Nastase, grav bolnav. A fost operat pe inima si...

Adrian Nastase, in varsta de 64 de ani, are grave probleme cardiace. Fostul premier a fost supus, zilele trecute, unei interventii chirurgicale la o clinica din Franta.

Informatia a fost facuta publica pe blogul fostului demnitar, care a explicat de ce a lipsit din Capitala saptamana trecuta. "Ratiunea medicala pentru care am plecat din Bucuresti, saptamana trecuta, s-a incheiat prin instalarea unui stent. Nu a fost foarte placut, dar a trecut. De fapt, era o operatie pe care ar fi trebuit sa o fac in urma cu trei ani, atunci cand am descoperit despre ce era vorba. In fine... ", a scris politicanul.

La final, el nu a uitat sa le multumeasca tuturor celor care s-au interesat de starea sanatatii lui: "Va multumesc pentru gandurile bune si incurajarile pe care mi le-ati trimis".

Pe 21 august 2014, Adrian Nastase a parasit Penitenciarul Jilava, dupa ce Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, ca el sa fie eliberat conditionat, intrucat a executat o treime din pedeapsa de patru ani si sase luni de inchisoare in dosarul "Zambaccian" si dosarul "Trofeul calitatii".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu