30 martie 2015

Acuzata de Dana Roba ca pune gene false cu Superglue, Oana Truica explica tehnica de aplicare


Inevitabil, fiecare domnisoara care a trecut prin saloanele de infrumusetare a trait pe propria piele sau macar a auzit despre tot felul de greseli ale celor care ar trebui sa lucreze pentru imbunatatirea aspectului exterior.

Uneia i s-a ars parul cu solutia de decolorare, alteia i s-a gresit concentratia de exfoliant aplicat pe fata si a ramas cu urme pe viata, o alta a fost nevoita sa isi taie unghiile din carne pentru ca gelul nu era de calitate.

Povesti urbane sau intamplari adevarate, cert e ca, in urma cu cateva zile, Dana Roba aducea cateva acuzatii usturatoare la adresa unui make up artist din Timisoara, Oana Truica. Potrivit acesteia, Oana ar fi apelat la metode nu tocmai profesionale pentru a pune gene false unei cliente.

"Au venit fete la mine de la Oana Truica ca le-a pus Oana Truica gene si au venit sa le tai cu forfecuta - si ale ei, si cele puse de Oana Truica - pentru ca i-a copt la fata ochiul si plangea incontinuu. Era ochiul atata... Nu se poate asa ceva. Nu le pui la fete gene cu Super Glue”, spunea Dana.
Dupa ce a citit acuzatiile Danei, Oana Truica a considerat oportun sa faca si ea cateva precizari, asa ca i-am acordat un drept la replica. Oana a vrut neaparat sa ne explice care sunt modalitatile de aplicare si de indepartare a genelor false, ca sa arate ca stie ce inseamna."Deci, in primul rand, se demachiaza ochiul si se aplica genele false in functie de cum doreste clienta. Exista extensii de gene false, adica fir cu fir, care te tin de la o luna in sus, gene-smocuri care, la fel, au o rezistenta si exista gene-banda, care te tin mult mai putin. Lipiciul de gene nu afecteaza deloc ochiul, pentru ca toate AU AVIZUL MINISTERULUI SANATATII. CEEA CE FOARTE IMPORTANT E CA PENTRU ORICE LIPICI DE GENE EXISTA O SOLUTIE DE DAT GENELE JOS, E INTERZIS SA SE DEA GENELE JOS ACASA! EXISTA MAI MULTE TIPURI DE LIPICI: PENTRU GENE FIR CU FIR, PENTRU GENE SMOCURI SI PENTRU GENE BANDA. FIECARE SE DA JOS CU SOLUTIE, REPET!", ne-a spus Oana Truica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu