9 februarie 2015

VIDEO ! Reincepe scandalul prostitutiei dintre Simona Trasca si Marius Baldovin : ''Am avut dreptate ca s-a prostituat ''


Cantaretul de muzica populara Marius Baldovin a sustinut ca modelul Simona Trasca ar fi fost dama de companie in Spania.

Blonda a negat totul si s-a declarat jignita. Numele Danielei Crudu figureaza si el in acelasi dosar de proxenetism. Daniela Crudu a fost adusa cu mandat de masina Politiei, la audieri, fiindca nu s-a prezentat de bunavoie, la ora la care a fost citata. Nici ea nu e straina de dosare in care se vorbeste despre placeri interzise! In 2012, numele ei aparea in cazul Marta, numit atunci de presa „prostituate pentru Vip-uri”.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro, cantaretul Marius Baldovin a relatat si povesteste printr-un filmulet redat de el ''Lista starletelor din dosarul ''Sex pe bani cu barosani'' ! Am avut dreptate cand am acuzat pe Simona Trasca de prostitutie.M-ati acuzat ca vorbesc urat la adresa lor,dar acum ca s-a adeverit ceea ce face ea ? Ce mai ziceti ? Nu am nimic cu ea si nici cu alte ''pitzi'' care ar face asa ceva,din contra bravo lor pentru ceea ce fac pana la urma este corpul lor.Dar m-a durut enorm de mult cand altii au vorbit urat la adresa mea si m-au acuzat ca mint.Acum vreau sa explic aceasta problema : Rusine cei care au vorbit urat la adresa mea fara sa ma cunoasca si fara sa-si dea seama ca eu am avut dreptate.Ma bucur foarte mult ca Politia din sectia 19 Bucuresti au avut ocazia de a le depista pe aceste nenorocite care pur si simplu au facut Romania de rusine '' a scris Baldovin pe contul lui de socializare.

Contactata de site-ul Gazeta Mondena ! Simona Trasca a declarat cu privire la filmuletul redat de Baldovin  ''ala e retard oricum jegul ala...oricum nu intelege el ce inseamna martor,asta cauta sa se bage si el in presa,un om de nimic care vrea sa il jignesc rau de tot'', a declarat Simona Trasca pentru Gazeta Mondena.
VIDEO:

(Ana Maria Nedelcu)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu