16 februarie 2015

Verdictul Stilistului: Mihaela Radulescu Vs. Ilinca Vandici, in pantaloni de trening si tocuri

Verdictul Stilistului: Mihaela Radulescu Vs. Ilinca Vandici, in pantaloni de trening si tocuri
De la an la an, trendurile se schimba, piesele noastre preferate se demodeaza, iar noi dezvoltam noi preferinte pentru piese pe care in trecut nu le-am fi purtat in ruptul capului. Anul 2014 a apartinut, fara-doiala, trendului sport, iar influentele lui se fac simtite si in 2015.

Adidasi la pantaloni de costum? Sapca si fusta creion? Pantaloni de trening cu tocuri? "De ce nu?" au spus designerii, iar fashionistele s-au supus rapid. Mihaela Radulescu si Ilinca Vandici au incercat si ele acest trend, integrand pantalonii de trening in tinute street sic.

Ilinca Vandici
Verdictul stilistului Ilinca Vandici
Ilinca Vandici a incercat o combinatie indrazneata, purtand pantalonii de trening cu o vesta din blana, o bluza sport si o pereche de adidasi cu platforma. E drept ca blana, si mai ales vesta din blana, si-a pierdut demult aerul luxuriant si o purtam adesea in tinute casual. Totusi, asocierea dintre pantalonii de trening si blana este putin cam fortata si de prost gust. Primeste o bila neagra si pentru adidasii cu platforma, pe care intreaga suflare feminina i-a purtat atat de mult in urma cu doi ani, incat nici Isabel Marant, creatoarea lor, nu i-ar mai purta.

Mihaela Radulescu
Verdictul stilistului Mihaela Radulescu
Mihaela Radulescu nu se mai numara printre cele mai stilate vedete, insa de data aceasta este castigatoare. Ea le-a dat un aer cool pantalonilor de trening purtandu-i intr-o tinuta street chic. Spre deosebire de Vandici, Mihaela Radulescu i-a dat acestei tinute sport un look ghetto cu ajutorul jachetei cu stele pe care a accesorizat-o cu o caciula si botine casual. Desi nu este tocmai un look de diva (poate doar de ghetto diva), este o tinuta care ar arata sic pe o fashionista de 20 de ani. Pe Mihaela, insa... pare ceva mai greu de digerat. Tinuta este, insa, una sic. Sporty chic.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu