14 februarie 2015

Un interpret din Targu-Jiu desfiinteaza o vedeta din dosarul ''prostitutie in showbiz ''

Marius+Baldovin+fotografie+costum+popular
Un celebru personaj monden, din Târgu-Jiu, susţine că dosarul ”Prostituție în showbiz” nu face altceva decât să confirme că a avut dreptate atunci când a făcut dezvăluiri despre una dintre vedetele implicate. Simona Traşcă, cea cunoscută ca „Pamela de România”, apare şi în stenograme, fiind suspectată că ar fi avut de-a face cu bărbați potenți financiar pentru a întreţine relaţii sexuale în schimbul unor sume mari de bani.
10-pamela_40d41e955c
„Cu privire la acest dosar, demonstrează că am avut dreptate când am susţinut sus şi tare că Simona Traşcă se prostituează. Toţi m-au acuzat şi au susţinut că eu îmi doresc publicitate pe spatele… de doi lei. Nu..nu e adevărat! Am vrut să arăt că aceste impostoare ordinare, gen Traşcă, doresc să apară pe sticla pentru că îşi doresc foarte mult să le crească şi cota de prostituţie. Degeaba se dă ea mare doamnă, când ea este damă de companie noaptea.Ne-a denigrat imaginea oraşului. Femeia a venit să filmeze cu o echipă de televiziune din Bucureşti şi un reporter a întrebat-o de monumentele lui Brâncuşi, însă replica ei acidă a enervat o ţară întreagă, după ce s-a căţărat cu picioarele pe Masa Tăcerii. E atât de încuiată, încât nici creierul ei nu funcţionează. Nu aş întreţine relaţii sexuale cu ea nici degeaba”, îi transmite târgujianul Marius Baldovin prin intermediul site-ului tvsud.ro

Simona Trașcă susţine că s-a trezit, fără să vrea, implicată în scandalul ”Prostituție în showbiz”, după discuția Laviniei Despina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu