17 februarie 2015

ULTIMA ORA! Elena Udrea a parasit celula de la Politia Capitalei! Este plasata in arest la domiciliu!

Fostul ministru iese din arest
Elena Udrea va fi plasata in arest la domiciliu a decis, definitiv, marti, Inalta Curte de Casatie si Justitie, care a judecat contestatia deputatei la arestarea preventiva dispusa in 11 februarie in dosarul


UPDATE 20.25-Elena Udrea a parasit arestul Politiei Capitalei si se indreapta catre locuinta sa, aflata intr-un cartier de lux din zona Baneasa. La iesirea din arest, Udrea a fost asteptata de mama ei, cu care s-a imbratisat. In drum spre casa, fostul ministru s-a oprit la politie pentru anumite formalitati.

Potrivit deciziei, Udrea nu are voie sa vorbeasca cu Dorin Cocos, Dinu Pescariu si cu Ana Maria Topoliceanu sau membri ai familiilor acestora, in mod direct sau indirect, si nici sa divulge sau sa redea in presa sau pe retelele sociale informatii din cauza penala.
Elena Udrea - cover
Instanta ii atrage atentia ca in caz de incalcare a oricareia dintre aceste obligatii, se poate dispune din nou arestarea ei preventiva.
Arestul la domiciliu a fost dispus pentru perioada 17 februarie - 17 martie inclusiv, pentru fapta de trafic de influenta, in legatura cu denuntul lui Dinu Pescariu.

Fostul ministru Elena Udrea se afla in arest din seara zilei de 10 februarie, cand a fost retinuta de procurorii DNA, in ziua urmatoare ea fiind arestata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul Microsoft.

Sursa : cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu