9 februarie 2015

Uite cum erau agatate "fetele de oras" de milionari! "Ia 1000 de euro si hai! Mai cunosti pe cineva?" - Ele picau imediat cum auzeau de bani!

Febra dosarului in care sunt implicate cele mai multe nume de "fetite" de oras din Bucuresti a cuprins pe toata lumea. O dasatoare celebra din Romania a facut niste dezvaluiri despre modul cum a fost ea "incercata" de un milionar.

Este vorba de Alin Cocos, fiul vitreg al Elenei Udrea, care i-ar fi oferit 1.000 de euro pentru a "presta in dormitor". Domnisoara se lauda ca l-a refuzat, dar Cocos nu s-a dat batut si a insistat pentru niste domnisoare de "consum".

"Mi-a oferit suma de 1000 de euro si m-a intrebat daca mai cunosc fete si cate as putea sa aduc. Prima data am crezut ca vrea sa dansez pentru el, dar apoi mi-a dat de inteles ca el stie ca eu as practica prostitutia. I-am spus ca este informat gresit, dar nu m-a crezut. M-a intrebat cate fete am. S-o fi gandit ca daca eu nu fac, probabil stiu pe cineva care face asa ceva.", a dezvaluit dansatoarea Bonita la Romania TV.

sursa : wowbiz.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu