20 februarie 2015

"Sunt celebru, scoate-ma de aici", un val de controverse. Prezentatorii si concurentii, facuti praf pe retelele de socializare!

"Sunt celebru, scoate-ma de aici", un val de controverse. Prezentatorii si concurentii, facuti praf pe retelele de socializare!
Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici" a reusit sa capteze atentia romanilor si sa creeze un val de controverse pe retelele de socializare.

Telespectatorii nu sunt insa prea incantati de noul format adus de Pro TV, iar comentariile pe pagina oficiala de Facebook a emisiunii nu sunt deloc incantatoare. Primii care au fost luati in vizor de telespectatorii nemultumiti au fost chiar gazdele show-ului, Cabral si Mihai Bobonete.

"Prezentatorii strica toata emisiunea,n-au nici un haz"/ "Colac peste pupaza au bagat prezentatori 2 paralizati. .../ Eu nu pricep mai oameni buni! Asta ce emisiune se vrea a fi? Dar parca ma luminez! Cum sa il facem pe bobonete de ras! Corect. Dar nu era nevoie. Noi stim ca e o nulitate", au fost cateva dintre comentariile postate de telespectatori pe retelele de socializare in timpul emisiunii de aseara.

Nici concurentii nu au scapat de tirul acuzatiilor si criticilor acide ale telespectatorilor."Penibila emisiune, penibile personaje, penibil platou, penbil decor din plasticul cel mai ieftin, penibili si prosti actori 'vedetele' astea de nici 2 lei . PENIBIL!"/ "Mie-mi place titlul emisiunii! Unde sunt astia celebri? In sufrageria mamelor lor? Daca trec granita la Ruse in Bulgaria sunt zero barat. Nu ca aici ar depasi +1. Bobonete are sanse mai mari ca are fata de bulgar si de vulgar. Adica face parte din vulg. Dar de cea mai joasa speta"/"Ce atitudine are Dorian. De tot rahatul in acest moment. Aveam o impresie mai buna despre el. Cred ca il strica PRO tv."/ "Comentariile negative se sterg sau nu am avut eu suficienta rabdare sa citesct toate prostiile? Nu inteleg faptul ca oameni care nu au nici o treaba cu aventura au acceptat sa se prezinte la aceasta emisiune. Nu inteleg cum oameni la care aveam pretentii s-au prezentat la aceasta emisiune, formatul acestei emisiuni din pacate pentru mine, (om care urmareste PRO TV, acesta fiind pus pe buton 1 la telecomanda), este mult sub cel al celor de la antene (la care nu mai privesc de 5-7 ani). Pacat ca s-a ajuns in aceasta faza in care sunteti nevoiti sa dati toate laturile antenelor pe acest post pentru a face rating cu persoane incapabile sa gandeasca singure ( mai aveti emisiunea lui Maruta si vad ca le inmultiti, Antenele le aveam undeva pe la nr. 90 si .. in televizor, sper sa nu va duc si pe voi pe acolo). Multumesc.", au fost alte pareri ale telespectatorilor pe pagina oficiala de Facebook a emisiunii "Sunt celebru, scoate-ma de aici".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu