2 februarie 2015

Show exploziv INNA într-un club din Alba Iulia. Aproape 1.000 de persoane au cântat și dansat alături de vedetă

_CCC4309
Un club plin până la refuz. Aproape 1.000 de persoane a strâns INNA, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică dance și house, în cel mai mare club din Alba Iulia. Încă de la primii paşi pe scenă, în uralele publicului, artista a arătat de ce este cea mai de succes cântăreaţă a ţării, oferind un show exploziv și energic, în care toți cei prezenți au cântat și dansat alături de vedetă într-un concert de proporții.
DSC_3631

Una dintre cele mai cunoscute artiste din România şi pe plan internaţional, Inna împreună cu band-ul ei au pregătit , o noapte de neuitat pentru albaiulienii care au luat cu ”asalt” cel mai mare club din oraş, Stage.

”E primul concert de club în România după foarte multă vreme. De Alba Iulia sunt foarte legată pentru că ”părinții” pieselor mele (n.r. Play & Win) sunt din Alba Iulia. Azi am trecut pe lângă Liceul de Arte (n.r. al băieților de la Play & Win) am făcut o poză și le-am trimis-o”, a spus Inna.

„Diggy Down”, „Summer in December”, „Fata din Rândul Trei”, „Fie ce o fi”, „Strigă”, „INNdia”, „More than Friends”, „Club Rocker”, „Sun is up”, „Be my lover” și multe alte hituri ale Innei au putut fi fredonate în premieră şi în Alba Iulia. Fanii au arătat că ştiu fiecare vers al artistei descrisă de presa internaţională ca fiind un adevărat fenomen.
DSC_3493
Pentru prima dată după patru ani, artista a revenit într-un club din România pentru a întreține atmosfera și a trăi la intensitate maximă fiecare vers. În tot acest timp, Inna a susținut concerte pentru mii de oameni, în cele mai îndepărtate colțuri ale lumi, în aer liber, în mall-uri și pe stadioane. Inna a mai susținut un concert într-un club din Alba Iulia, înainte de a deveni celebră, în urmă cu câțiva ani.

Cei care au dat un plus de culoare serii, au fost Dj Christian LePah, unul dintre cei mai in vogă Dj ai momentului din România şi Adrian Dumitriu, de la U Nights, care a prezentat marele show.

Întreg concertul a fost filmat de cei de la U TV, urmând a fi difuzat la o săptămână de la evenimentul din Alba Iulia.
_CCC4303
Inna, în vârstă de 28 de ani a colaborat cu artiști atât din România cât și din străinătate. În România, artista a colaborat cu Morandi, Puya, Dara, Antonia, Carla’s Dreams, Play & Win, iar peste hotare a colaborat cu artiști internaționali precum Pitbull, Daddy Yankee, Jay Balvin. A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

După concert, artista a înnoptat la o pensiune de patru stele, MaryLou, aleasă, datorită faptului că este cea mai apropiată de clubul unde a avut loc concertul.

VIDEO :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu