20 februarie 2015

#SelfieForLife a devenit viral pe internet! Catalin Maruta, Andreea Marin si Ciprian Marica s-au alaturat campaniei!

catalin-maruta-selfie
Dupa Andreea Marin, Ciprian Marica sau Alexandra Ungureanu, acum si Catalin Maruta s-a alaturat campaniei umaintare #SelfieForLife, postand pe Facebook un selfie si donand totodata bani pentru copiii bolnavi de cancer.Cunoscutul prezentator de televiziune Catalin Maruta s-a inscris in Campania #SelfieForLife, derulata de Asociatia Fight for Life Charity, in urma provocarii primite de la luptatorul din circuitul Superkombat, Benjamin Adegbuyi. El a urmat toti pasii campaniei: si-a facut un selfie, l-a distribuit pe Facebook, a facut o donatie catre Fight for Life Charity si a provocat incă trei persoane sa-i urmeze exemplu. Personalitatile provocate de Maruta sunt: Andreea Marin, Mihaela Rădulescu si Iulia Albu.
Facebook-Maruta
“Am acceptat provocarea lansata de Benny Adegbuyi cu scopul de a ajuta copii bolnavi de cancer, #SelfieForLife. Trimit mai departe provocarea catre urmatoarele trei persoane: Andreea Marin, Mihaela Radulescu Schwartzenberg, Iulia Albu. Mai jos : selfie, contul, donatia!”, a postat Catalin Maruta pe pagina sa oficiala de Facebook.
andrreea-marin
Andreea Marin s-a alaturat inca de saptamana trecuta Campaniei #SelfieForLife, postand un selfie pe Facebook, dar nu a provocat inca pe nimeni sa-i urmeze exemplul.
ciprian-marica
Pana acum, in Campania #SelfieForLife s-au inscris Ciprian Marica, Alexandru Maxim, Echipa Steaua Bucuresti, Andreea Marin, Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, Alexandra Ungureanu, Ruxandra Pitulice, Benjamin Adegbuyi, Ciprian Sora, Cristian Sfetcu, Xonia, Doru Todorut, Sandu Lungu.
alexandra-ungureanu
“Suntem extrem de onorati de implicarea lui Catalin Maruta si a tuturor oamenilor care ne sustin. Daca altii au putut sa lanseze provocari din strainatate, la care s-au inscris milioane de oameni, la fel ne dorim si noi, sa strangem cat mai multe fonduri, pe care sa le donam, la finalul campaniei, copiilor bolnavi de caner din tara noastra”, a declarat Otilia Caloian, Vice-Presedintele Fight for Life Charity.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu