24 februarie 2015

Sebastian Ghita se gandeste sa se retraga din Comisia parlamentara pentru controlul SRI

Sebastian Ghita se gandeste sa se retraga din Comisia parlamentara pentru controlul SRI
Deputatul Sebastian Ghita a declarat luni ca se gandeste sa se retraga din Comisia parlamentara pentru controlul Serviciului Roman de Informatii (SRI) dar a precizat ca marti va participa la sedinta in care va fi audiat Eduard Hellvig, propus de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI.

Sebastian Ghita a mai spus ca nu si-ar dori ca despre partidul pe care doreste sa-l infiinteze sa se spuna, la fel ca despre televiziunea RTV, ca este “partidul SRI”. “Intentionez sa sprijin construirea unui nou partid. Pot aparea ideea si suspiciuni ca prezent in comisia SRI as putea fi ajutat”, a adaugat Sebastian Ghita, inainte de a sublinia: “Apropierea nu ajuta nici pe mine nici pe dansii”.

Sebastian Ghita a comentat si nominalizarea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI, afirmand ca se astepta ca presedintele Iohannis sa faca o nominalizare de nivelul lui George Maior.“Intentionez sa sprijin construirea unui nou partid. Il cunosc pe Eduard Hellvig bine, ma asteptam de la Klaus Iohannis sa faca o nominalizare de nivelul dlui Maior. M-am si gandit astazi ca numirea unui apropiat din campania electorala la SRI ar fi fost ca si cum dnul Ponta odata numit presedinte m-ar fi numit pe mine. Sper sa fie intr-adevar un barbat de stat si sa uite ca vreodata a fost membru PNL, sa uite ca a fost un apropiat al lui Crin Antonescu, sa uite ca este apropiat al lui Klaus Iohannis, sa iasa din politica”, a precizat Ghita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu