5 februarie 2015

Rita Muresan, dezvaluiri cutremuratoare: " Iertati-va parintii din tot sufletul"

Rita Muresan, dezvaluiri cutremuratoare: " Iertati-va parintii din tot sufletul"
Rita Muresan si-a pierdut mama in urma cu un si ceva, insa creatoarea de moda sustine ca inca mai pastreaza legatura cu parintele sau. Rita Muresan a povestit pe pagina ei de Facebook ce a patit intr-o zi cand a mers la mormantul mamei sale.

"De fiecare data cand merg la Breaza e soare. Asta pt ca e modul prin care mama imi mangaie chipul. Si eu o simt! Asa si ieri! Mi-a fost dor de tata!
Sa va povestesc o intamplare. Am si martori! O singura data a plouat cu galeata! Si la inmormantare cand ne-a nins cu fulgi mari albi, insa asta e o alta discutie. Ma intorceam din weekend de la munte dupa ce fusesem la Sibiu unde avusesem o prezentare de moda. Primisem niste gladiole superbe. Mamei ii placeau gladiolele. Am decis sa intru prin Breaza si sa i le las ei la mormant. Cand am intrat in Breaza, a inceput o ploaie groaznica. Am parcat masina in fata cimitirului si i-am spus mamei 'Mama, sunt aici, insa ploua prea tare ca sa ies din masina si nu am nici umbrela. Nu pot sa iti aduc gladiolele, dar sa stii ca de asta am venit!'. Chiar daca nu o sa va vina sa credeti, in secunda 2 ploaia s-a oprit! Am iesit din masina, am dus gladiolele, m-am intors la masina, am intrat, si imediat a inceput potopul! Nu stiu de ce va povestesc asta, nici nu e necesar sa stiu! Iertati-va parintii din tot sufletul! Sunteti aici pt ca ei au ales sa va aduca"
, a scris Rita Muresan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu