9 februarie 2015

Reactia incredibila a milionarului cu elicopter cand a fost intrebat daca a facut sex pe bani cu asistentele tv: "Fa-ti 30 de..."

Ioan Neculaie este patronul echipei FC Brasov
Milionarul cu elicopter, Ioan Neculaie, a sarit ca ars cand au aparut informatii potrivit carora ar fi platit mai multe domnisoare mondene sa faca sex cu el. Desi se spune ca si el ar fi facut acelasi lucru, Irinel Columbeanu este mult mai relaxat.

De cand aproape toate asistentele tv si fetele de Dorobanti au fost chemate la sectia 19 sa se spovedeasca, milionarii generosi ai tarii par sa fi devenit, peste noapte, ingerasi. Ioan Neculaie este omul de afaceri care s-ar fi satisfacut cu cele mai multe nume din showbiz.
Presa l-a cuplat de-a lungul anilor cu Ana Maria Prodan, Ramona Gabor, Andreea Raicu, Rocsana Marcu, Emmy, Bianca Drăguşanu si Daniela Crudu. Pomelnicul ar putea fi, insa, mult mai lung. Milionarul cu elicopter a tinut sa se dezica, insa, de fiecare dintre ele. "Doamne fereste! Fa-ti treizeci de cruci! Acum, in momentul asta, fa-ti trei zeci de cruci! Doamne fereste! Cum sa existe asa ceva? Nu! Ce dovezi? Nu au nicio dovada. Ce stiu eu ce au vrut sa-mi faca... la vila mea? Exista poze...Eu am o singura casa, mai mare asa... ce poze sa existe daca nu exista asa ceva. Da-i dracu de idioti, daca atata ii duce capul, nici macar nu merita sa-i bagi in seama.  
Dar ce este adevarat din toate povestile astea de amor? Absolut nimic, absolut nimic!" declara, in urma cu cativa ani, omul de afaceri Ioan Neculaie.
Irinel Columbeanu: "Nu ma mira"
La fel de nestiutor pare si Irinel Columbeanu. Desi e cunoscut apetitul milionarului pentru fete tinere si frumoase, acesta sustine ca n-a platit pentru serviciile acestora niciodata.Ba mai mult, se dezice de grupul milionarilor care ar mai aparea in dosar. "Nu pot sa le spun ca le cunosc, nici macar de la televizor. Ati platit vreodata vreo fata d-asta? Nu! Nu am acest obicei. Unii dintre ei imi sunt chiar prieteni. As fi fost onorat sa fac parte dintr-o asemenea lista, ca sa spun asa. Ce aud, sincer sa fiu, nu ma mira" a declarat Irinel Columbeanu, pentru emisiunea Cancan.ro de la Romania TV


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu