18 februarie 2015

Prezentatoarea TV macelarita de ginecolog ,este pasionata de pilotaj ! Vezi cum isi explica pasiunea ei pilotaj

Prezentatoarea TV Lena Horvath, cea care a sustinut in cadrul unor emisiuni ca a fost macelarita de un doctor ginecolog are o pasiune modesat in pilotaj.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Lena Horvath vorbeste in PREMIERA pentru pasiunea ei ascunsa :'' De noua ani am inceput sa fac aceasta pasiune desi nu am dorit sa vorbesc despre pasiunea mea ,imi place enorm sa pilotez dar si de raliu, pilotu care a fost aproape mai mereu langa mine si m-a invata foarte multe se numeste Björn Grossmann,am pilotat impreuna in seria Ferrari Challenge '' a explicat Lena Horvath pentru Gazeta Mondena.

Lena Horvath a devenit cunoscută după ce l-a acuzat pe pilotul de raliuri Daniel Onoriu că a vrut să-i fure banii în timp ce erau împreună. Apoi, ca să se menţină în atenţia publicului, ea a susţinut că e gravidă cu Victor Slav şi că un medic din Bucureşti i-a distrus uterul în timpul chiuretajului.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu