18 februarie 2015

PENIBIL LA TV! REPORTERUL aflat la DNA, SCOS din EMISIE

PENIBIL LA TV! REPORTERUL aflat la DNA, SCOS din EMISIE
Fosta membra a Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Narcisa Iorga, a surprins, marti, un moment cel putin penibil la postul Antena 3, in plin scandal cu o firma detinuta de familia lui Victor Ponta, dar si cu apropiati ai acestuia precum Sebastian Ghita, care a fost pus sub urmarire penala, astazi, de oamenii legii. Narcisa Iorga scrie pe cutiapandorei.ro ca la Antena 3 s-a petrecut cel mai penibil moment al zilei: reporterul care vorbea despre cazul Victor Ponta a fost scos din emisie.

“Postul familiei Voiculescu avea benzile galbene de breaking-news dedicate Elenei Udrea. Cu putin inainte de ora 10, la sediul DNA a ajuns senatorul Ion Ariton, cercetat in Gala Bute. Realizatoarea emisiunii matinale, Sabina Iosub, discuta pe subiectul preferat al postului: arestarea Elenei Udrea si face legatura, la ora 10.05, cu reporterul de la DNA, cerandu-i sa vorbeasca despre sosirea fostului senator PDL Ion Ariton. Ana Maria Roman, reporterul Antenei 3 specializat in justitie, da toate detaliile legate de perchezitiile aflate in curs la firma surorii lui Victor Ponta.
Sabina Iosub spera, timp de un minut, ca Ana Maria Roman sa renunte la stirea momentului si sa revina la cazul Udrea. Nimic! Legatura de la DNA este taiata brusc. Sabina Iosub face tot posibilul sa minimalizeze impactul stirii transmise ”fara voie” pe post: sunt niste perchezitii la mai multe firme, vom vedea ce se va intampla, revenim la informatia momentului – Ion Ariton e audiat la DNA in dosarul ”Gala Bute”, a scris Narcisa Iorga. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu